Nutriční hodnoty (Dušená řepa s okurkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 764 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,51 g |
Tuky | 1,77 g |
– nasycené | 0,46 g |
– nenasycené | 1,23 g |
–– mononenasycené | 0,39 g |
–– polynenasycené | 0,84 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,97 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 72,67 g |
– cukry | 63,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 800 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 ml 250 ml zeleninového vývaru nebo vody | Vývar zeleninový | 250 ml |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
4 lžíce 4 lžíce červeného vína | Víno červené suché | 60 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
½ l žičky žičky solamylu | Bramborový škrob |