Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená řepa s okurkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 764 kJ /
422 kcal
Bílkoviny11,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,51 g
Tuky1,77 g
– nasycené0,46 g
– nenasycené1,23 g
–– mononenasycené0,39 g
–– polynenasycené0,84 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,97 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 372 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy72,67 g
– cukry63,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g červené řepy Červená řepa čerstvá 800 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
250 ml 250 ml zeleninového vývaru nebo vody Vývar zeleninový 250 ml
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
3 3 hřebíčky Hřebíček
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
4 lžíce 4 lžíce červeného vína Víno červené suché 60 ml
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
½ l žičky žičky solamylu Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.