Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 676 kJ /
1 357 kcal
Bílkoviny87,22 g
– z toho živočišné bílkoviny70,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,40 g
Tuky82,64 g
– nasycené28,18 g
– nenasycené44,05 g
–– mononenasycené33,00 g
–– polynenasycené11,05 g
––– omega 30,70 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 1,77 g
Sůl4,49 g
Sacharidy58,50 g
– cukry40,30 g
––– laktóza26,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g květáku Květák čerstvý 600 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
50 g 50 g rostlinného tuku Margarín 50 g
100 g 100 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
20 g 20 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 20 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
1 lžička 1 lžička strouhanky Strouhanka pšeničná 5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.