Nutriční hodnoty (Květákový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 676 kJ / 1 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,40 g |
Tuky | 82,64 g |
– nasycené | 28,18 g |
– nenasycené | 44,05 g |
–– mononenasycené | 33,00 g |
–– polynenasycené | 11,05 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 4,49 g |
Sacharidy | 58,50 g |
– cukry | 40,30 g |
––– laktóza | 26,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g květáku | Květák čerstvý | 600 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
50 g 50 g rostlinného tuku | Margarín | 50 g |
100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
20 g 20 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 20 g |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
1 lžička 1 lžička strouhanky | Strouhanka pšeničná | 5 g |
sůl | Sůl mořská |