Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bylinkovo-bůčkové šneky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 091 kJ /
5 997 kcal
Bílkoviny210,90 g
– z toho živočišné bílkoviny110,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny100,29 g
Tuky314,06 g
– nasycené118,33 g
– nenasycené171,72 g
–– mononenasycené129,47 g
–– polynenasycené42,25 g
––– omega 39,56 g
Vláknina49,95 g
Cholesterol 827 mg
Sodík 4,39 g
Sůl10,61 g
Sacharidy558,87 g
– cukry64,05 g
––– laktóza27,69 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
200 g 200 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 200 g
1 1 čerstvé droždí 42 g Droždí pekařské lisované 42 g
1 KL 1 KL soli, 1 KL podravky Kořenící směs sypká 5 g
cca 1 dl 1 dl oleje /slunečnicový/ Olej řepkový 100 ml
1 dl 1 dl kefíru Kefír 100 ml
cca 3 dl 3 dl mléka /dle savosti mouky/ Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 KL 1 KL cukru krupice ke droždí Cukr bílý 5 g
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku Česnek čerstvý 38.5 g
8 dkg 8 dkg rozehřátého másla Máslo kravské 80 g
uzenou papriku, bílý pepř Pepř bílý
slunečnicová semínka Slunečnicová semínka loupaná
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
15-20 dkg 15-20 dkg domácího uzeného bůčku Vepřový bok uzený 175 g
25 dkg 25 dkg výraznějšího sýru, měla jsem čedar Čedar 250 g
čerstvé bylinky dle chuti: zde je majoránka, pažitka, hladkolistá petržel, lístečky ze snítky snítky tymiánu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.