Nutriční hodnoty (Taštičky s hlávkovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 762 kJ / 1 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,78 g |
Tuky | 26,80 g |
– nasycené | 13,07 g |
– nenasycené | 10,38 g |
–– mononenasycené | 8,24 g |
–– polynenasycené | 2,14 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 180,16 g |
– cukry | 27,86 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
250 g 250 g vařených brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mouka na vál | Mouka pšeničná hladká | |
200 g 200 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
sůl - špetka špetka | Sůl mořská | |
cukr na posypání a máslo na omaštění hotových taštiček, případně strouhané ořechy nebo strouhaný perník apod. | Vlašské ořechy |