Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s řapíkatým celerem a octovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 000 kJ / 239 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
| Tuky | 10,45 g |
| – nasycené | 1,43 g |
| – nenasycené | 9,02 g |
| –– mononenasycené | 7,81 g |
| –– polynenasycené | 1,21 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 4,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 32,52 g |
| – cukry | 29,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka mletého pepře | Pepř černý mletý |