Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dietní bramborový salát s jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 258 kJ /
540 kcal
Bílkoviny23,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky25,87 g
– nasycené5,07 g
– nenasycené16,02 g
–– mononenasycené13,41 g
–– polynenasycené2,61 g
––– omega 30,10 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 217 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy50,02 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
1 1 zelené jablko Jablko čerstvé
1 1 menší šalotka Šalotka čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.