Nutriční hodnoty (Dietní bramborový salát s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 258 kJ / 540 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 23,36 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g | 
| Tuky | 25,87 g | 
| – nasycené | 5,07 g | 
| – nenasycené | 16,02 g | 
| –– mononenasycené | 13,41 g | 
| –– polynenasycené | 2,61 g | 
| ––– omega 3 | 0,10 g | 
| Vláknina | 6,60 g | 
| Cholesterol | 518 mg | 
| Sodík | 217 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 50,02 g | 
| – cukry | 3,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g | 
| 1 1 zelené jablko | Jablko čerstvé | |
| 1 1 menší šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |