Nutriční hodnoty (Dietní bramborový salát s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 258 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 25,87 g |
– nasycené | 5,07 g |
– nenasycené | 16,02 g |
–– mononenasycené | 13,41 g |
–– polynenasycené | 2,61 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 50,02 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 zelené jablko | Jablko čerstvé | |
1 1 menší šalotka | Šalotka čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |