Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panna cotta - italský dezert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie6 382 kJ /
1 525 kcal
Bílkoviny18,46 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,46 g
Tuky56,80 g
– nasycené35,56 g
– nenasycené17,91 g
–– mononenasycené15,21 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,50 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy162,50 g
– cukry137,10 g
––– laktóza19,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml 33% smetany Smetana kravská sladká 12% 500 ml
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový lusk (nebo vanilkový cukr) Vanilkové lusky
2 plátky 2 plátky želatiny (dle typu) Želatina vepřová
400 ml 400 ml červeného vína Víno červené suché 400 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 plátek 1 plátek želatiny (dle typu) Želatina vepřová
300 g 300 g malin Maliny čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.