Nutriční hodnoty (Panna cotta - italský dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 6 382 kJ / 1 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,46 g |
Tuky | 56,80 g |
– nasycené | 35,56 g |
– nenasycené | 17,91 g |
–– mononenasycené | 15,21 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 162,50 g |
– cukry | 137,10 g |
––– laktóza | 19,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml 33% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 500 ml |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový lusk (nebo vanilkový cukr) | Vanilkové lusky | |
2 plátky 2 plátky želatiny (dle typu) | Želatina vepřová | |
400 ml 400 ml červeného vína | Víno červené suché | 400 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 plátek 1 plátek želatiny (dle typu) | Želatina vepřová | |
300 g 300 g malin | Maliny čerstvé | 300 g |