Nutriční hodnoty (Kynutá bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 468 kJ / 2 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,60 g |
Tuky | 63,64 g |
– nasycené | 26,72 g |
– nenasycené | 31,31 g |
–– mononenasycené | 22,48 g |
–– polynenasycené | 8,83 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 15,02 g |
Cholesterol | 478 mg |
Sodík | 549 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 345,77 g |
– cukry | 31,50 g |
––– laktóza | 13,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
17-21 g 17-21 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 19 g |
280 g 280 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 280 ml |
4-5 4-5 rovných lžic cukru | Cukr bílý | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
40 g 40 g rozpuštěného sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
ovoce (např. jahody) | Jahody čerstvé | |
sádlo na vymazání plechu | Sádlo vepřové | |
moučkový cukr na povrch | Cukr bílý |