Nutriční hodnoty (Hovězí na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 093 kJ / 978 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 84,22 g |
| – nasycené | 41,07 g |
| – nenasycené | 42,10 g |
| –– mononenasycené | 36,04 g |
| –– polynenasycené | 6,06 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,30 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,75 g |
| Sůl | 4,35 g |
| Sacharidy | 17,40 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Hovězí přední | Hovězí plec | |
| 2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| asi 10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| kostka kostka vývaru | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská |