Nutriční hodnoty (Slaný závin bez lepku a mléka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 344 kJ / 1 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 99,34 g |
| – nasycené | 13,67 g |
| – nenasycené | 66,63 g |
| –– mononenasycené | 17,61 g |
| –– polynenasycené | 49,02 g |
| ––– omega 3 | 7,62 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 2,84 g |
| Sacharidy | 20,80 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 12 plátků 12 plátků rýžového papíru | Rýžový papír | |
| 100 g 100 g ořechového másla Nutspread kešu a pistácie | Máslo z vlašských ořechů | 100 g |
| 100 g 100 g cukety | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 syrová vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| oříšky | Lískový ořech | |
| krystalová sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| rajčatová omáčka | Protlak rajčatový |