Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Prejt z masa a kapusty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 725 kJ /
1 846 kcal
Bílkoviny99,32 g
– z toho živočišné bílkoviny97,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky155,92 g
– nasycené71,11 g
– nenasycené74,47 g
–– mononenasycené61,43 g
–– polynenasycené13,04 g
––– omega 30,65 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 962 mg
Sodík 457 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy10,44 g
– cukry4,98 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
1 1 kapusta cca 400 g Kapusta hlávková čerstvá
sůl Sůl mořská
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku (nebo podle chuti Česnek čerstvý 7 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.