Nutriční hodnoty (Prejt z masa a kapusty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 725 kJ / 1 846 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 155,92 g |
| – nasycené | 71,11 g |
| – nenasycené | 74,47 g |
| –– mononenasycené | 61,43 g |
| –– polynenasycené | 13,04 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 962 mg |
| Sodík | 457 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 10,44 g |
| – cukry | 4,98 g |
| ––– laktóza | 0,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 1 1 kapusta cca 400 g | Kapusta hlávková čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku (nebo podle chuti | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |