Nutriční hodnoty (Kuřecí řízky s kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 885 kJ / 1 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,17 g |
Tuky | 95,03 g |
– nasycené | 43,83 g |
– nenasycené | 47,47 g |
–– mononenasycené | 40,00 g |
–– polynenasycené | 7,47 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 494 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 44,83 g |
– cukry | 6,77 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecího masa (řízky stehenní nebo prsní) | Kuře prso | 300 g |
300 g 300 g předvařené kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 300 g |
100 g 100 g anglické slaniny (nebo moravské...) | Anglická slanina | 100 g |
muškátový květ (podle chuti) | Muškát květ sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
1 1 větší vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
olej na smažení | Olej řepkový |