Nutriční hodnoty (Lečo s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 199 kJ / 1 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 212,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
| Tuky | 32,37 g |
| – nasycené | 7,80 g |
| – nenasycené | 16,42 g |
| –– mononenasycené | 13,75 g |
| –– polynenasycené | 2,67 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 2,13 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 19,90 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 1000 g |
| 1 sklenice 1 sklenice zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| kari, zázvor | Zázvor sušený | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| masox | Bujón hovězí | |
| jíška | Jíška máslová | |
| worchesterová omáčka | Worcestrová omáčka |