Nutriční hodnoty (Plněná kapsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 335 kJ / 3 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 280,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 272,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,53 g |
| Tuky | 240,50 g |
| – nasycené | 81,90 g |
| – nenasycené | 136,65 g |
| –– mononenasycené | 90,12 g |
| –– polynenasycené | 46,53 g |
| ––– omega 3 | 4,74 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 3,08 g |
| Sodík | 6,24 g |
| Sůl | 15,35 g |
| Sacharidy | 32,63 g |
| – cukry | 12,63 g |
| ––– laktóza | 11,23 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg mletého masa | Vepřový ořez | 1000 g |
| asi 2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 PL 1 PL Vegety | Kořenící směs sypká | 15 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |