Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Meruňkové řezy dvoutěstové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 25

Energie10 545 kJ /
2 520 kcal
Bílkoviny47,14 g
– z toho živočišné bílkoviny47,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky247,78 g
– nasycené46,85 g
– nenasycené185,20 g
–– mononenasycené130,61 g
–– polynenasycené54,59 g
––– omega 310,17 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 852 mg
Sůl2,54 g
Sacharidy25,44 g
– cukry13,04 g
––– laktóza11,71 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
¾ h rnku rnku bzlp mouky (půl Jizerka, půl směs Labeta) Mouka pšeničná hladká
¾ h rnku rnku mletého máku Mák modrý mletý
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 prdopeč Kypřící prášek 12 g
¼ h rnku rnku moučkového cukru Cukr bílý
2-3 PL 2-3 PL zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 62.5 ml
180 g 180 g máslové Hery Margarín 180 g
4 4 celá vejce Vejce slepičí 280 g
½ h rnku rnku cukru krupice Cukr bílý
3 PL 3 PL teplé vody Voda 54 ml
1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu (200 g) Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
1 dl 1 dl oleje (řepkový, slunečnicový) Olej řepkový 100 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
¾ h rnku rnku mouky (cca +/3 Jizerka a zbytek směs Labeta) Mouka rýžová hladká
½ prášku do pečiva Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.