Nutriční hodnoty (Salát Waldorf, vynikající příloha k masům)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 625 kJ / 388 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,83 g |
| Tuky | 30,38 g |
| – nasycené | 6,76 g |
| – nenasycené | 20,84 g |
| –– mononenasycené | 6,93 g |
| –– polynenasycené | 13,91 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 5,97 g |
| Cholesterol | 57 mg |
| Sodík | 269 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 22,54 g |
| – cukry | 17,16 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/4 1/4 velké bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| řapíkatý celer - 10 cm z 5 řapíků řapíků ze svazku | Celer řapíkatý | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 2 PL 2 PL majonézy | Majonéza | 30 g |
| 2 PL 2 PL zakysané smetany tučné | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |