Nutriční hodnoty (Pikantní čalamáda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 822 kJ / 4 021 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 69,01 g |
| Tuky | 59,18 g |
| – nasycené | 6,09 g |
| – nenasycené | 49,26 g |
| –– mononenasycené | 31,75 g |
| –– polynenasycené | 17,51 g |
| ––– omega 3 | 3,61 g |
| Vláknina | 130,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33,05 g |
| Sůl | 81,38 g |
| Sacharidy | 746,39 g |
| – cukry | 673,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg nedozrálých rajčat (růžových) | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg okurek | Okurka salátová čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg bílých paprik | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg červených paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
| 3/4 kg 3/4 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
| 4-5 4-5 středních cibulí | Cibule čerstvá | 315 g |
| 1 1 větší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1,5 l 1,5 l vody | Voda | 1500 ml |
| 0,5 l 0,5 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
| 80 g 80 g soli | Sůl mořská | 80 g |
| 450 g 450 g cukru | Cukr bílý | 450 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 cm 1 cm chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |