Nutriční hodnoty (Kroupy s kuřecím masem a lesními houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 938 kJ / 1 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,76 g |
Tuky | 15,78 g |
– nasycené | 7,21 g |
– nenasycené | 7,85 g |
–– mononenasycené | 4,55 g |
–– polynenasycené | 3,30 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 15,63 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 153,93 g |
– cukry | 4,89 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g uvařených krup | Kroupy ječné | 200 g |
1 1 kuřecí prso bez kosti a kůže | Kuře prso | 350 g |
1 1 velká hrst lesních pevných hub | Hřib čerstvý | |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 špetka 1 špetka kmínu | Kmín | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |