Nutriční hodnoty (Kuře s fazolemi a houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 560 kJ / 1 568 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 69,00 g |
| Tuky | 55,15 g |
| – nasycené | 17,80 g |
| – nenasycené | 27,78 g |
| –– mononenasycené | 22,06 g |
| –– polynenasycené | 5,72 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 54,00 g |
| Cholesterol | 95 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 150,08 g |
| – cukry | 6,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 300 g 300 g uvařených bílých fazolí (nebo z konzervy ) | Fazole bílé | 300 g |
| 150 g 150 g libovějšího uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 150 g |
| 1 hrst 1 hrst nakrájených lesních hub | Hřib čerstvý | |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |