Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krakonošův bramborákový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie13 219 kJ /
3 159 kcal
Bílkoviny119,60 g
– z toho živočišné bílkoviny89,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,40 g
Tuky191,44 g
– nasycené86,63 g
– nenasycené90,33 g
–– mononenasycené76,40 g
–– polynenasycené13,93 g
––– omega 30,49 g
Vláknina41,80 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 7,08 g
Sůl17,96 g
Sacharidy220,30 g
– cukry48,75 g
––– laktóza19,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
150 g 150 g žampionů Žampion čerstvý 150 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
150 g 150 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
300 g 300 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 300 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý
majoránka Majoránka sušená
olej na vymazání Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.