Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduché punčové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 047 kJ /
4 553 kcal
Bílkoviny100,35 g
– z toho živočišné bílkoviny89,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky77,83 g
– nasycené19,17 g
– nenasycené35,88 g
–– mononenasycené28,41 g
–– polynenasycené7,47 g
––– omega 30,29 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 1,03 g
Sůl2,18 g
Sacharidy799,78 g
– cukry709,28 g
––– laktóza3,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic cukru krystal Cukr bílý 75 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic cukru krystal Cukr bílý 75 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
gelové barvivo (nebo 4 lžíce polohrubé mouky a 1 lžíce kakaa) E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
1 sklenička 1 sklenička rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu
300 g 300 g moučkového cukru Cukr bílý 300 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
100 ml 100 ml rumu (nebo rumové aroma s vodou) Rum 100 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.