Nutriční hodnoty (Kedlubnový krém s krůtími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 168 kJ / 1 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,01 g |
Tuky | 79,86 g |
– nasycené | 49,24 g |
– nenasycené | 25,51 g |
–– mononenasycené | 21,49 g |
–– polynenasycené | 4,02 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 1,70 g |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 46,35 g |
– cukry | 20,64 g |
––– laktóza | 4,74 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
30 g 30 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
300 g 300 g krůtích jater | Játra krůtí | 300 g |
4 4 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |