Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový krém s krůtími játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 168 kJ /
1 235 kcal
Bílkoviny76,92 g
– z toho živočišné bílkoviny65,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,01 g
Tuky79,86 g
– nasycené49,24 g
– nenasycené25,51 g
–– mononenasycené21,49 g
–– polynenasycené4,02 g
––– omega 30,63 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 387 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy46,35 g
– cukry20,64 g
––– laktóza4,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
zeleninový vývar Vývar zeleninový
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
30 g 30 g mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
300 g 300 g krůtích jater Játra krůtí 300 g
4 4 ředkvičky Ředkvička čerstvá
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.