Nutriční hodnoty (Žampiony v pikantním trojobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 690 kJ / 165 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,90 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 dkg 50 dkg menších až středních žampionů | Žampion čerstvý | 500 g |
| malou misku misku špaldové celozrnné mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | |
| strouhanku z celozrnného pečiva | Toast pšeničný celozrnný | |
| 3 3 vejce, podle velikosti i více | ||
| pepř | Pepř černý | |
| houbové koření pikantní | Provensálské koření | |
| na špičku nože na špičku nože pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| špetka špetka mletého kmínu | Kmín mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| tatarská omáčka nebo majolka | Tatarská omáčka | |
| okurka salátová | Okurka salátová čerstvá | |
| ocet nebo citron | Ocet lihový |