Nutriční hodnoty (Zapečená dýně s kuřecím masem, houbami a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 492 kJ / 596 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,59 g |
| Tuky | 24,62 g |
| – nasycené | 3,91 g |
| – nenasycené | 20,12 g |
| –– mononenasycené | 16,99 g |
| –– polynenasycené | 3,13 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 5,27 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 825 mg |
| Sůl | 1,99 g |
| Sacharidy | 9,29 g |
| – cukry | 4,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky grilovacího koření | Grilovací koření | 2.5 g |
| 1/2 1/2 středně velké hokaido dýně | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 3 hrsti 3 hrsti pokrájených lesních hub | Hřib čerstvý | |
| 1 hrst 1 hrst pórku | Pórek čerstvý | |
| 50 ml 50 ml Ramy krémové na vaření (nebo smetany) | Margarín máslový | |
| 1 hrst 1 hrst nastrouhaného eidamu (nebo jiného sýru) | Sýr kravský tvrdý 30% |