Nutriční hodnoty (Hrníčková mandlovo-ořechová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 14 291 kJ / 3 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,63 g |
Tuky | 170,18 g |
– nasycené | 19,59 g |
– nenasycené | 129,68 g |
–– mononenasycené | 43,78 g |
–– polynenasycené | 85,90 g |
––– omega 3 | 9,72 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 785 mg |
Sodík | 352 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 356,35 g |
– cukry | 146,75 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozdrcených ořechů | Vlašské ořechy | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 polévková lžíce medu | Med nepasterovaný | |
1 1 polévková lžíce oleje | Olej řepkový |