Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčková mandlovo-ořechová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie14 291 kJ /
3 416 kcal
Bílkoviny100,92 g
– z toho živočišné bílkoviny30,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,63 g
Tuky170,18 g
– nasycené19,59 g
– nenasycené129,68 g
–– mononenasycené43,78 g
–– polynenasycené85,90 g
––– omega 39,72 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 785 mg
Sodík 352 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy356,35 g
– cukry146,75 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozdrcených ořechů Vlašské ořechy 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mletých mandlí Mandle loupané mleté 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice Cukr bílý 125 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 polévková lžíce medu Med nepasterovaný
1 1 polévková lžíce oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.