Nutriční hodnoty (Hrníčková mandlovo-ořechová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 14 291 kJ / 3 416 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 70,63 g |
| Tuky | 170,18 g |
| – nasycené | 19,59 g |
| – nenasycené | 129,68 g |
| –– mononenasycené | 43,78 g |
| –– polynenasycené | 85,90 g |
| ––– omega 3 | 9,72 g |
| Vláknina | 27,50 g |
| Cholesterol | 785 mg |
| Sodík | 352 mg |
| Sůl | 0,76 g |
| Sacharidy | 356,35 g |
| – cukry | 146,75 g |
| ––– laktóza | 6,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku rozdrcených ořechů | Vlašské ořechy | 125 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 125 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 polévková lžíce medu | Med nepasterovaný | |
| 1 1 polévková lžíce oleje | Olej řepkový |