Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka s ančovičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 614 kJ / 4 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 317,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 316,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 320,77 g |
– nasycené | 127,13 g |
– nenasycené | 159,43 g |
–– mononenasycené | 116,30 g |
–– polynenasycené | 43,13 g |
––– omega 3 | 10,11 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 2,11 g |
Sodík | 33,41 g |
Sůl | 83,21 g |
Sacharidy | 13,46 g |
– cukry | 6,96 g |
––– laktóza | 6,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
150-200 g 150-200 g lučiny | Lučina 70% t.v s. | 175 g |
100 g 100 g zakysané smetany (husté) | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
4-5 filetů 4-5 filetů ančoviček | Ančovičky v oleji | 900 g |
2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
pažitka (na ozdobu) | Pažitka čerstvá |