Nutriční hodnoty (Bramborové taštičky plněné masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 198 kJ / 1 003 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
| Tuky | 24,18 g |
| – nasycené | 9,32 g |
| – nenasycené | 11,66 g |
| –– mononenasycené | 8,95 g |
| –– polynenasycené | 2,71 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 16,60 g |
| Cholesterol | 273 mg |
| Sodík | 132 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 159,40 g |
| – cukry | 10,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vařených brambor ve slupce, oloupaných | Brambor zimní | 400 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cca 120 g 120 g hrubé mouky + na podsypání | Mouka pšeničná hrubá | 120 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| cca 300 g 300 g uzeného masa: ramínko, plec, krkovice... | ||
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl dle slanosti uzeného masa | Vepřová plec uzená | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| dušený špenát | Špenát čerstvý | |
| kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
| hlávkové zelí dušené | Zelí bílé čerstvé | |
| cibulka osmažená dozlatova | Cibulka jarní čerstvá |