Nutriční hodnoty (Bramborové taštičky plněné masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 198 kJ / 1 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
Tuky | 24,18 g |
– nasycené | 9,32 g |
– nenasycené | 11,66 g |
–– mononenasycené | 8,95 g |
–– polynenasycené | 2,71 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 159,40 g |
– cukry | 10,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vařených brambor ve slupce, oloupaných | Brambor zimní | 400 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
cca 120 g 120 g hrubé mouky + na podsypání | Mouka pšeničná hrubá | 120 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
cca 300 g 300 g uzeného masa: ramínko, plec, krkovice... | ||
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl dle slanosti uzeného masa | Vepřová plec uzená | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
dušený špenát | Špenát čerstvý | |
kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
hlávkové zelí dušené | Zelí bílé čerstvé | |
cibulka osmažená dozlatova | Cibulka jarní čerstvá |