Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový vláčný moučník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 665 kJ /
6 134 kcal
Bílkoviny109,65 g
– z toho živočišné bílkoviny50,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,25 g
Tuky386,80 g
– nasycené81,35 g
– nenasycené274,65 g
–– mononenasycené199,00 g
–– polynenasycené75,65 g
––– omega 321,14 g
Vláknina47,00 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 756 mg
Sůl2,26 g
Sacharidy530,10 g
– cukry307,00 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
2/3 hrnku 2/3 hrnku třtinového cukru Cukr třtinový 166.6666716337204 g
1 hrnek 1 hrnek bezlepkové mouky (použita směs od Adveni Bace-A-Cake) Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozpustného kakaa Kakao prášek 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku dobrého hořkého kakaa Kakao prášek
2 2 PL psyllia, nabobtnané v půlce hrnku vody Voda
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
vanilková esence (van. lusky naložené ve vodce) Aroma vanilkové
půl hrnku hrnku uvařené dobré kávy, smíchané s 1 PL rýžového sirupu Sirup rýžový
1 sklenka 1 sklenka oblíbené marmelády (použita višňová) Marmeláda jahodová
250 ml 250 ml kvalitní smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
200 g 200 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.