Nutriční hodnoty (Bezlepkový vláčný moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 665 kJ / 6 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,25 g |
Tuky | 386,80 g |
– nasycené | 81,35 g |
– nenasycené | 274,65 g |
–– mononenasycené | 199,00 g |
–– polynenasycené | 75,65 g |
––– omega 3 | 21,14 g |
Vláknina | 47,00 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 756 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 530,10 g |
– cukry | 307,00 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
2/3 hrnku 2/3 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 166.6666716337204 g |
1 hrnek 1 hrnek bezlepkové mouky (použita směs od Adveni Bace-A-Cake) | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozpustného kakaa | Kakao prášek | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku dobrého hořkého kakaa | Kakao prášek | |
2 2 PL psyllia, nabobtnané v půlce hrnku vody | Voda | |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
vanilková esence (van. lusky naložené ve vodce) | Aroma vanilkové | |
půl hrnku hrnku uvařené dobré kávy, smíchané s 1 PL rýžového sirupu | Sirup rýžový | |
1 sklenka 1 sklenka oblíbené marmelády (použita višňová) | Marmeláda jahodová | |
250 ml 250 ml kvalitní smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
200 g 200 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 200 g |