Nutriční hodnoty (Noky s kuřecím masem, se špenátem a dvěma druhy rajčátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 806 kJ / 1 149 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,32 g |
| Tuky | 10,78 g |
| – nasycené | 2,47 g |
| – nenasycené | 5,07 g |
| –– mononenasycené | 3,17 g |
| –– polynenasycené | 1,90 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 28,21 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 151 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 211,75 g |
| – cukry | 21,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí plátek prsní nebo stehenní | Kuře prso | |
| půl balíčku balíčku mraženého špenátu, válečky | ||
| 1 1 malou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 naložené kousky sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sádlo nebo olivový olej | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| noky | Noky | |
| 3 3 větší brambory velikosti sevřené pěsti | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 200 - 250 ml 200 - 250 ml hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 225 g |