Nutriční hodnoty (Jahodové řezy se želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 058 kJ / 2 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 64,64 g |
– nasycené | 28,17 g |
– nenasycené | 24,52 g |
–– mononenasycené | 20,10 g |
–– polynenasycené | 4,42 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 578 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 365,02 g |
– cukry | 220,22 g |
––– laktóza | 16,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g jahod | Jahody čerstvé | 350 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
125 ml 125 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
2 2 ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 dortové želé červené | Želatina cukrářská | |
4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
jahodová marmeláda (dle chuti) | Marmeláda jahodová | |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
tuk (na vymazání) | Margarín | |
mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná hladká |