Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy se želé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 058 kJ /
2 404 kcal
Bílkoviny87,54 g
– z toho živočišné bílkoviny67,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky64,64 g
– nasycené28,17 g
– nenasycené24,52 g
–– mononenasycené20,10 g
–– polynenasycené4,42 g
––– omega 30,35 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 578 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy365,02 g
– cukry220,22 g
––– laktóza16,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g jahod Jahody čerstvé 350 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
125 ml 125 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 125 ml
2 2 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 dortové želé červené Želatina cukrářská
4 lžíce 4 lžíce vody Voda 72 ml
jahodová marmeláda (dle chuti) Marmeláda jahodová
cukr (dle chuti) Cukr bílý
tuk (na vymazání) Margarín
mouka (na vysypání) Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.