Nutriční hodnoty (Václavky se smaženicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 309 kJ / 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,23 g |
Tuky | 25,02 g |
– nasycené | 6,92 g |
– nenasycené | 11,30 g |
–– mononenasycené | 8,93 g |
–– polynenasycené | 2,37 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 25,45 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 362 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 27,36 g |
– cukry | 6,41 g |
––– laktóza | 2,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g maličkých václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
olej | Olej řepkový | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá |