Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavky se smaženicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 309 kJ /
552 kcal
Bílkoviny42,80 g
– z toho živočišné bílkoviny27,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,23 g
Tuky25,02 g
– nasycené6,92 g
– nenasycené11,30 g
–– mononenasycené8,93 g
–– polynenasycené2,37 g
––– omega 30,09 g
Vláknina25,45 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 362 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy27,36 g
– cukry6,41 g
––– laktóza2,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g maličkých václavek Václavka čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
olej Olej řepkový
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.