Nutriční hodnoty (Václavky se smaženicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 309 kJ / 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,23 g |
| Tuky | 25,02 g |
| – nasycené | 6,92 g |
| – nenasycené | 11,30 g |
| –– mononenasycené | 8,93 g |
| –– polynenasycené | 2,37 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 25,45 g |
| Cholesterol | 780 mg |
| Sodík | 362 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 27,36 g |
| – cukry | 6,41 g |
| ––– laktóza | 2,21 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g maličkých václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |