Nutriční hodnoty (Hořčicové fazolky - teplý salát, příloha...)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 40,67 g |
| – nasycené | 27,06 g |
| – nenasycené | 12,07 g |
| –– mononenasycené | 10,83 g |
| –– polynenasycené | 1,24 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 10,35 g |
| – cukry | 8,25 g |
| ––– laktóza | 4,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g zelených fazolek, mražených nebo čerstvých | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| máslo nebo olej | Máslo kravské | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření nebo mleté | Nové koření | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| plná čajová lžička lžička plnotučné hořčice, cca 15 gramů | ||
| 120-150 ml 120-150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 135 ml |
| sůl | Sůl mořská |