Nutriční hodnoty (Sladkokyselé kuřecí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 15 164 kJ / 3 624 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 125,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,96 g |
| Tuky | 31,66 g |
| – nasycené | 5,07 g |
| – nenasycené | 22,34 g |
| –– mononenasycené | 14,65 g |
| –– polynenasycené | 7,69 g |
| ––– omega 3 | 2,37 g |
| Vláknina | 8,54 g |
| Cholesterol | 534 mg |
| Sodík | 9,43 g |
| Sůl | 23,73 g |
| Sacharidy | 681,02 g |
| – cukry | 508,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| 1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 KL 1 KL česneku granulovaného | Česnek čerstvý | 5 g |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| 60 ml 60 ml studené vody | Voda | 60 ml |
| 1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 KL 1 KL česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
| pepř špetka špetka | Pepř černý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 ml 250 ml vody studené | Voda | 250 ml |
| 1 KL 1 KL kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
| 31 g 31 g škrobu (jedno jestli kukuřičný nebo bramborový) | Bramborový škrob | 31 g |
| 3 KL 3 KL oleje | Olej řepkový | 15 ml |
| 157 g 157 g hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 157 g |
| 300 ml 300 ml pomerančového džusu | Džus pomerančový | 300 ml |
| šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
| 2 plátky 2 plátky zázvoru čerstvého | Zázvor sušený | |
| 50 ml 50 ml vinného octa (já dávala mangový ocet dovezený z Portugalska) | Ocet vinný bílý | 50 ml |
| cca 250-300 ml cca 250-300 ml kečupu | Kečup sladký | 275 ml |
| asi 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
| 400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g |
| škrob s troškou vody | Bramborový škrob | |