Nutriční hodnoty (Sladkokyselé kuřecí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 15 164 kJ / 3 624 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 150,14 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 125,18 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,96 g | 
| Tuky | 31,66 g | 
| – nasycené | 5,07 g | 
| – nenasycené | 22,34 g | 
| –– mononenasycené | 14,65 g | 
| –– polynenasycené | 7,69 g | 
| ––– omega 3 | 2,37 g | 
| Vláknina | 8,54 g | 
| Cholesterol | 534 mg | 
| Sodík | 9,43 g | 
| Sůl | 23,73 g | 
| Sacharidy | 681,02 g | 
| – cukry | 508,22 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| cca 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g | 
| 1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g | 
| 1 KL 1 KL česneku granulovaného | Česnek čerstvý | 5 g | 
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| 60 ml 60 ml studené vody | Voda | 60 ml | 
| 1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g | 
| 1 KL 1 KL česneku | Česnek čerstvý | 5 g | 
| pepř špetka špetka | Pepř černý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 250 ml 250 ml vody studené | Voda | 250 ml | 
| 1 KL 1 KL kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g | 
| 31 g 31 g škrobu (jedno jestli kukuřičný nebo bramborový) | Bramborový škrob | 31 g | 
| 3 KL 3 KL oleje | Olej řepkový | 15 ml | 
| 157 g 157 g hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 157 g | 
| 300 ml 300 ml pomerančového džusu | Džus pomerančový | 300 ml | 
| šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
| 2 plátky 2 plátky zázvoru čerstvého | Zázvor sušený | |
| 50 ml 50 ml vinného octa (já dávala mangový ocet dovezený z Portugalska) | Ocet vinný bílý | 50 ml | 
| cca 250-300 ml cca 250-300 ml kečupu | Kečup sladký | 275 ml | 
| asi 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml | 
| 400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g | 
| škrob s troškou vody | Bramborový škrob | |
 
	