Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cokoladovy kolac podla Jamieho Olivera)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 464 kJ /
4 652 kcal
Bílkoviny87,70 g
– z toho živočišné bílkoviny35,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,75 g
Tuky277,24 g
– nasycené134,13 g
– nenasycené124,70 g
–– mononenasycené94,50 g
–– polynenasycené30,20 g
––– omega 30,79 g
Vláknina37,50 g
Cholesterol 1,48 g
Sodík 473 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy432,78 g
– cukry291,78 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g tmavé čokolády 70% Čokoláda hořká 40% 200 g
175 g 175 g másla Máslo kravské 175 g
120 g 120 g hnědého cukru Cukr třtinový 120 g
100 g 100 g loupaných mandli Mandle loupané 100 g
2 PL 2 PL kakaa Kakao prášek 50 g
špetka špetka soli Sůl mořská
4 4 velké vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g hl. mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
3 PL 3 PL hnědého cukru (na karamel) Cukr třtinový 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.