Nutriční hodnoty (Vepřové a zelenina na červeném kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 872 kJ / 1 403 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,88 g |
| Tuky | 78,47 g |
| – nasycené | 57,18 g |
| – nenasycené | 13,83 g |
| –– mononenasycené | 11,13 g |
| –– polynenasycené | 2,70 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 20,92 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 328 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 67,65 g |
| – cukry | 36,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového masa (krkovice, plec) | Vepřová kýta | 400 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 400 ml 400 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 400 ml |
| půl konzervy konzervy cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
| 2 lžíce 2 lžíce Rote Curry paste | Kari | 30 g |
| masový vývar na podlévání | Vývar masový | |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| chilli olej | Chilli olej |