Nutriční hodnoty (Sledě v jogurtu aneb ráj v ústech podle Vlastimila Harapese)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 173 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 6,17 g |
– nasycené | 3,06 g |
– nenasycené | 2,16 g |
–– mononenasycené | 1,23 g |
–– polynenasycené | 0,93 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 30,30 g |
– cukry | 28,20 g |
––– laktóza | 21,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 sledě | Sleď filet | |
4 4 zelená jablka | Jablko čerstvé | |
400-500 g 400-500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 450 ml |
svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
brusinkový kompot | Brusinky zavařené |