Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sledě v jogurtu aneb ráj v ústech podle Vlastimila Harapese)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 173 kJ /
280 kcal
Bílkoviny24,98 g
– z toho živočišné bílkoviny24,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky6,17 g
– nasycené3,06 g
– nenasycené2,16 g
–– mononenasycené1,23 g
–– polynenasycené0,93 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 216 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy30,30 g
– cukry28,20 g
––– laktóza21,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 sledě Sleď filet
4 4 zelená jablka Jablko čerstvé
400-500 g 400-500 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 450 ml
svazek svazek kopru Kopr nať čerstvý
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská
brusinkový kompot Brusinky zavařené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.