Nutriční hodnoty (Sledě v jogurtu aneb ráj v ústech podle Vlastimila Harapese)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 173 kJ / 280 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 6,17 g |
| – nasycené | 3,06 g |
| – nenasycené | 2,16 g |
| –– mononenasycené | 1,23 g |
| –– polynenasycené | 0,93 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 216 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 30,30 g |
| – cukry | 28,20 g |
| ––– laktóza | 21,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 sledě | Sleď filet | |
| 4 4 zelená jablka | Jablko čerstvé | |
| 400-500 g 400-500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 450 ml |
| svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| brusinkový kompot | Brusinky zavařené |