Nutriční hodnoty (Brokolicové karbanátky se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 914 kJ / 1 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,80 g |
| Tuky | 65,82 g |
| – nasycené | 34,13 g |
| – nenasycené | 22,67 g |
| –– mononenasycené | 18,32 g |
| –– polynenasycené | 4,35 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 46,30 g |
| Cholesterol | 693 mg |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,77 g |
| Sacharidy | 65,20 g |
| – cukry | 16,50 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce psyllia | Psyllium | 30 g |
| 6 lžic 6 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |