Nutriční hodnoty (Bažant na pórku a houbách - podle herce Petra Haničince)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 612 kJ / 385 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 42,00 g |
| – nasycené | 20,50 g |
| – nenasycené | 21,00 g |
| –– mononenasycené | 18,00 g |
| –– polynenasycené | 3,00 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 800 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 0,05 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bažant | Bažant | |
| asi 50 + 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo na pekáč | Máslo kravské | |
| kuličky kuličky pepře | Pepř černý | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 2 hrsti čerstvých hub na plátky | Hřib čerstvý | |
| brambory | Brambor zimní | |