Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramboračka č. 3)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 162 kJ /
278 kcal
Bílkoviny7,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,93 g
Tuky1,02 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené0,49 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,39 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy55,50 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 17.5 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 hrst 1 hrst čerstvých hub (nebo sušených či mražených) Hřib čerstvý
2-2,5 l 2-2,5 l zeleninového vývaru (nebo vody) Vývar zeleninový 2250 ml
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
olej Olej řepkový
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
čerstvé bylinky (libeček, petrželka) Petržel nať čerstvá
tekuté polévkové koření (nemusí být) Polévkové koření tekuté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.