Nutriční hodnoty (Pravá bulharská pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 049 kJ / 1 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,16 g |
| Tuky | 85,94 g |
| – nasycené | 12,47 g |
| – nenasycené | 65,63 g |
| –– mononenasycené | 20,26 g |
| –– polynenasycené | 45,38 g |
| ––– omega 3 | 1,06 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 318 mg |
| Sodík | 1,57 g |
| Sůl | 3,80 g |
| Sacharidy | 65,50 g |
| – cukry | 24,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 400 g |
| 4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| 4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
| 6 6 sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
| černý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská |