Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový koláč s jablky a brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 824 kJ /
4 021 kcal
Bílkoviny86,47 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,07 g
Tuky228,13 g
– nasycené42,68 g
– nenasycené158,92 g
–– mononenasycené73,03 g
–– polynenasycené85,89 g
––– omega 311,43 g
Vláknina39,10 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 1,16 g
Sůl2,58 g
Sacharidy385,96 g
– cukry210,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
200 ml 200 ml vody (podle potřeby) Voda 200 ml
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
50 g 50 g sušených brusinek Brusinky sušené 50 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
125 g 125 g moučkového cukru Cukr bílý 125 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
175 g 175 g rostlinného tuku (Hera) Margarín 175 g
kůra z 1/2 citronu (nejlépe bio) Citronová kúra čerstvá
125 g 125 g jemně strouhaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 125 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
moučkový cukr na posyp Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.