Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka s debrecínkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 412 kJ / 337 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,72 g |
| Tuky | 28,32 g |
| – nasycené | 5,26 g |
| – nenasycené | 17,53 g |
| –– mononenasycené | 9,02 g |
| –– polynenasycené | 8,51 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 0,24 g |
| Cholesterol | 538 mg |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 2,44 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 4 plátky 4 plátky debrecínky | Párek vepřový | |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| špetka špetka soli (nemusí být) | Sůl mořská | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |