Nutriční hodnoty (Falešná "znojemská" omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 147 kJ / 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g |
Tuky | 92,53 g |
– nasycené | 44,37 g |
– nenasycené | 46,83 g |
–– mononenasycené | 38,50 g |
–– polynenasycené | 8,33 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 26,17 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
miska miska pečeného masa (zbylé od oběda) | Vepřová plec | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
olej dle potřeby | Olej řepkový | |
3-4 3-4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
cca 600-700 ml cca 600-700 ml masového vývaru | Vývar masový | 650 ml |
nálev z okurek | Nálev z okurek | |
2 lžičky 2 lžičky kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |