Nutriční hodnoty (Vepřové karbanátky po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 288 kJ / 1 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,62 g |
| Tuky | 67,33 g |
| – nasycené | 21,22 g |
| – nenasycené | 34,43 g |
| –– mononenasycené | 29,89 g |
| –– polynenasycené | 4,54 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 4,18 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 41,64 g |
| – cukry | 6,39 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení amerických brambor | Brambor zimní | |
| 50 g 50 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 50 g |
| 500 g 500 g vepřového mletého masa | Vepřová plec | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 50 g 50 g strouhaného parmazánu | Parmezán | 50 g |
| pepř, sůl | Sůl mořská | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |