Nutriční hodnoty (Cibulačka Ricci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 847 kJ / 1 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,05 g |
| Tuky | 119,87 g |
| – nasycené | 63,74 g |
| – nenasycené | 53,32 g |
| –– mononenasycené | 44,33 g |
| –– polynenasycené | 8,99 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 21,30 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 1,74 g |
| Sůl | 4,25 g |
| Sacharidy | 51,73 g |
| – cukry | 31,00 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 větších cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 1 litr 1 litr vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
| 250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| špetka špetka mletého muškátového květu | Muškát květ sušený | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |