Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 615 kJ /
2 298 kcal
Bílkoviny124,78 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny94,78 g
Tuky69,00 g
– nasycené35,91 g
– nenasycené20,64 g
–– mononenasycené15,74 g
–– polynenasycené4,90 g
––– omega 30,55 g
Vláknina54,67 g
Cholesterol 85 mg
Sodík 2,29 g
Sůl5,50 g
Sacharidy267,17 g
– cukry25,50 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 litr 1 litr zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
250 g 250 g tortellini se sýrem ( měla jsem trvanlivé, sušené ) Tortellini pšeničné 250 g
250 g 250 g sterilovaných bílých fazolí ( nebo odpovídající množství uvařených ) Fazole bílé 250 g
250 g 250 g rajčat Rajče červené čerstvé 250 g
3 3 velké hrsti baby špenátu Baby špenát
lístky lístky čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
100 g 100 g strouhaného parmezánu ( nebo Gran Moravia ) Parmezán 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.