Nutriční hodnoty (Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 615 kJ / 2 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 94,78 g |
Tuky | 69,00 g |
– nasycené | 35,91 g |
– nenasycené | 20,64 g |
–– mononenasycené | 15,74 g |
–– polynenasycené | 4,90 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 54,67 g |
Cholesterol | 85 mg |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 267,17 g |
– cukry | 25,50 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 litr 1 litr zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
250 g 250 g tortellini se sýrem ( měla jsem trvanlivé, sušené ) | Tortellini pšeničné | 250 g |
250 g 250 g sterilovaných bílých fazolí ( nebo odpovídající množství uvařených ) | Fazole bílé | 250 g |
250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
3 3 velké hrsti baby špenátu | Baby špenát | |
lístky lístky čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
100 g 100 g strouhaného parmezánu ( nebo Gran Moravia ) | Parmezán | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |