Nutriční hodnoty (Kuřecí řízek s červeným zelím a vařenými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 194 kJ / 3 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 100,86 g |
Tuky | 38,60 g |
– nasycené | 8,94 g |
– nenasycené | 20,08 g |
–– mononenasycené | 10,39 g |
–– polynenasycené | 9,69 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 65,33 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 3,79 g |
Sůl | 5,63 g |
Sacharidy | 662,68 g |
– cukry | 158,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vetsich kurecich rizku | Kuře prso | |
2 hrnky 2 hrnky strouhanky | Strouhanka pšeničná | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek hladke mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
3 3 vejce rozmixovana s trochou mleka | Vejce slepičí | 210 g |
sul | Sůl mořská | |
olej na smazeni | Olej řepkový | |
1/2 hlavky 1/2 hlavky cerveneho zeli | Zelí červené čerstvé | 1500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 lzicky 1/2 lzicky drceneho kminu | Kmín mletý | 2.5 g |
3 lzice 3 lzice bileho octa anebo mozna i vice | Ocet lihový | 45 ml |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
cukr na dochuceni | Cukr bílý | |
varene a ochucene brambory | Brambor zimní |