Nutriční hodnoty (Burské řízečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 258 kJ / 1 018 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,95 g |
| Tuky | 46,28 g |
| – nasycené | 10,24 g |
| – nenasycené | 29,73 g |
| –– mononenasycené | 19,85 g |
| –– polynenasycené | 9,88 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 5,70 g |
| Cholesterol | 656 mg |
| Sodík | 2,51 g |
| Sůl | 5,87 g |
| Sacharidy | 49,90 g |
| – cukry | 5,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g kuřecích prsou | Kuře prso | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 60 g 60 g pražených solených arašídů | Arašídy solené | 60 g |
| 2 PL 2 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| sůl, pepř | Pepř černý |