Nutriční hodnoty (Biftek po židovsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 823 kJ / 2 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 164,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,37 g |
Tuky | 173,46 g |
– nasycené | 58,00 g |
– nenasycené | 107,90 g |
–– mononenasycené | 85,19 g |
–– polynenasycené | 22,70 g |
––– omega 3 | 5,70 g |
Vláknina | 12,18 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,70 g |
Sacharidy | 74,32 g |
– cukry | 46,26 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 dkg 80 dkg hovězí svíčkové | Hovězí svíčková | 800 g |
6 dkg 6 dkg slaniny | Špek | 60 g |
15 dkg 15 dkg kečupu | Kečup sladký | 150 ml |
sklenka sklenka vína | Víno bílé suché | |
20 dkg 20 dkg žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
6 lžic 6 lžic oleje | Olej řepkový | 66 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
jalovčinky | Jalovec čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |