Nutriční hodnoty (Othello kuřecí salát se sušenými švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 655 kJ / 1 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,12 g |
| Tuky | 54,28 g |
| – nasycené | 5,73 g |
| – nenasycené | 41,26 g |
| –– mononenasycené | 7,65 g |
| –– polynenasycené | 33,61 g |
| ––– omega 3 | 4,65 g |
| Vláknina | 16,48 g |
| Cholesterol | 181 mg |
| Sodík | 353 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 71,96 g |
| – cukry | 50,89 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250-300 g 250-300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 275 g |
| 100 g 100 g sušených švestek | Švestky sušené | 100 g |
| 50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| hrst hrst zelených bylin: bazalka, petrželka, kopr apod. | Kopr nať čerstvý | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy | Majonéza | 22.5 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř podle chuti | Pepř černý mletý | |
| koření na kuře | Grilovací koření | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje, jen pokud budeme restovat maso | Vepřová kýta |